Bintang Hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 22, 2011

KU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

jom join!!!



siapa2 yg jengah ke sini
ini r cikbintang
puteri bintang kecil...=)



ahahaa...sapa brani2 nk msuk
kwsn larangan taman dipagari bintang
let me know..ececee

**ppssttt sapa tau kt ne nk tempah design
template yg harganye brpatutan dgn hrga student??
ekekeke....gtau (word ekeke mcm ciklulu..hehe)

bintanghati yg da lapor dri adlah:

1~http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html
2~http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
3~http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
4~http://lytulip.blogspot.com
5~http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
6~http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
7~http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
8~http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
9~http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/
10~http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
11~http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
12~http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
13~http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
14~http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html
15~http://www.fizgraphic.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
16~http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
17~http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
18~http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
19~http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
20~http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

**laylaluckystars**

22 momel momel:

Hamba Ilahi said...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

Nadzirah K. said...

woot2..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir said...

No 139 datang melapor dirik!

datang n tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
BOLEY CLICK SINI JER.. :)!!

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

♥ PeLanGie ♥ said...

singgah sini (:

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Bunny said...

Cik Bunny dah listkan blog anda di sini dan terima kasih kerana sudi kunjung blog Cik Bunny :)

http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

NURUL AINI NORAZMAN said...

dah terlambat,.
tapi aini dtg je k balas kunjungan awak,.=))

KuNanGKuNanG said...

jln sini

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

=)

template? boleh minta kat cikbulat.com atau kat wanhazel.blogspot.com.
jangan lupa mention nama dan url pakcik ;) insya'Allah murah

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini ye..
http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

fara said...

singgah :)

http://www.fizgraphic.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said...

mieya datang melawat sini, kalau sudi jemput datang ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nabila Huda said...

singgah balas kunjungan

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"

Idafirdausi punya belog

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2011; Laylaluckystars | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger