Bintang Hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, August 12, 2012

SUPER SAVER 2012..HOTEL BANDUNG

Salam Semua..

entry hari ini berkaitan..

SUPER SAVER TIME!!!
 **ngat mxs je ke ade SUPER SAVER?hehe

SUPER SPECIAL 2012!!

Stay kt Bandung dgn promosi yg sgt murah dr kami
TDKTRAVEL&TOURS!!!




bestnye!!hotel yg cntik,selesa dgn hrga yg murah!!!

THE MAJESTY HOTEL
GALERI CIUMBULEUIT HOTEL
GRAND SETIABUDI HOTEL 

Boleh search web Hotel2 ni utk tgk btapa cntiknye Hotel trsebut..
anggun..hehehe **cm iklan kt radio tu =)

sebarang prtanyaan boleh hubungi cikbintang di :
LAYLA - 0341491790 atau email ke tdktravel03@hotmail.com

eheeemmm...ehemm....ape lg...cepat rebut peluang SUPER SAVER 2012!!
bukan slalo ade =)

..bintanghaty..


4 momel momel:

Alycia said...

salam dik. tq singgah blog akak ;)

oh, pergi shenzen tu FREE jer dik. akak buat bisnes premium beautiful. so, tu hadiah dari compony. lps ni kt ada ziarah umrah dan melancong ke london paris. berminat bole bgtau akak pk..

Cik Eka said...

GALERI CIUMBULEUIT HOTEL tu memang cantik..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

menariknya harga =)

Cik Eka said...

akak tak g tapi tunang akak dan family dia yang pegi..

memang best dia kata..servis tip top

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2011; Laylaluckystars | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger