Bintang Hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 21, 2012

miracle tab -rahsia kecantikan selebriti

salam kecantikkan semua!!

ewahh gitu..kecantikan tetbe kn kn..
ahahaha..

okey,ni nk gtau sikit..
sapa tau
MIRACLE TAB????
tipu xtw..
meletup2 org duk cite sna sni okeyh..huu



haa amek kau..
MIRACLE TAB RAHSIA KECANTIKAN SELEBRITI..

haaa...korg nk tau ape itu
MIRACLE TAB ni???

"Jika dahulu, berhabis ribuan ringgit demi cantik dan menawan pun belum tentu memberi pulangan yang diingini. Kini tidak perlu berbelanja besar untuk cantik, tidak perlu dihiris oleh pisau surgery atau dicucuk perit oleh jarum kecantikan. Cukup dengan TAB EX yang semestinya lebih kos effektif untuk tampil muda, cantik, glowing dan menawan, tidak perlu lagi makeup tebal, tidak perlu lagi berhabis untuk segala krim dan tonik, serta pelbagai makan tambahan yg sebenarnya tidak diperlukan tubuh.."

haaa...nk tau lbey lnjut..g ke

disitulah ketrangan lanjut ditulis =)

haa...then ade lg
TIPS2 TUK MEMAKAI MIRACLE TAB ni

haa...nmpk x tu??
info yg dberi details sg2 okeyh..
boleyh mulus gebus lpas pkai...

mne nk dptkn???

KEPADA YANG BERMINAT NAK ORDER SABUN MIRACLE TAB

HP: 017-9313997 (cik yaya)

EMAIL : babygorjes@gmail.com


okeyh..ape tggu lg..
trus tekan link yg dberi ktatas2 smua tu okeyh
jgn tggu lama2
nt lama2 anda rugi~~~ hehe


**nk suh bakal akq ipar pkai ni sblm kawen
mulus2 nt time sanding..ehehe

...bintanghaty...

3 momel momel:

.cik yaya. said...

terima kasih yanggg! sbb tlg prmot...hehe! =) saya dah masukkan dlm bloglist!!

KAMIHIDUP said...

Cik bintang pun pakai nanti boleh mulus, hee. :-)

Cik Rose Cute said...

follow cik bintang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2011; Laylaluckystars | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger