Bintang Hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 14, 2011

Segmen | Tabiat saya yang paling pelik

cikbintang join segmen ciklulu!!


**KLIK BANNER TUK JOIN TABIAT PELIK NI.HEHE

okey..cikbintang ade byk tabiat yg pelik..
tp xtaw r kalo sesetngah org tu pk pelik ke x..heee

1)cikbintang suka mkn sos..pelik ke??
pelik sbb cikbintang mkn sos aja...
kdg2...cikbintang tuang sos dlm pinggn..mkn..heee
tp agy suka kalo dpt sos peket cm kt kfc ke..mcd ke
time2 cikbintang tga baca buku ke..
tgk tv ke..cikbintang duk mkn sos peket tu...
kdg2 ade dlm simpnn sdri k..heeee


......................................................................................

2)cikbintang lpas mand WAJIB ltk minyak cap kapak kt perut..
bajet cm baby ltk minyak telon r tu..ngeee~~~
tp mmg WAJIB...smpaikn myk kapak botol kecik tu..
tahan smpai 2mnggu je...itu plg lama....
xley xltk..idup xkeruan!!!


...................................................................

3) yg ketiga ni pnmbhn je r..hehehe
bkn dr kecik r...tp dr dlu2 smpai skng
cikbintang xkeruan kalo xde TEH O PANAS!!!
itu mmg menu WAJIB kalo nk mkn ke ape ke...
shari mmg skali tu mmg ade r!!!
kdg2 my mom da beli teh bru b4 teh lama nk abes
nt cikbintang cm ape je kalo xdpt teh o panas..heee


.......................................................................................


itu shj...anda bgaimana pula???

**laylaluckystars**

12 momel momel:

Lulu Caldina said...

terbaeklah cik bintang ni, laju jer bila join eh.. tapi psl kumpul sos kepsi tu, samalah.. ekeke, bila dah banyak, isi dalam botol.. dah jimat tak payah beli.. mcm lah sos tu mahal sgt.. ngee

Mrs. Farhan said...

Wahhh, makan sos je?? Erkkk. Sedap ke??

cikbintang said...

@Lulu Caldinaciklulu....sbb kalo ade entry bru ciklulu..cikbintang mst bukak baca punya!!hehee
eh2 yeke..ahahaha giler jimat hehe

cikbintang said...

@Mrs. Farhantu r namanye pelik kn hehehe
cdap..cuba rasa haah

.cik yaya. said...

huhu pelik btol budak ni..sos kepci.haha

KAMIHIDUP said...

kenapa tak letak minyak yuyi cap limau cikbintang? heee.

♥ Jieha lu'lu ♥ said...

nak pinjam minyak leh ?

jom komen dcnie smbil follow sy..
http://lovediarynur.blogspot.com/2011/06/segmen-tabiat-saya-yang-paling-pelik.html

shedameor said...
This comment has been removed by the author.
shedameor said...

makan sos tu pelik sebab sheda tak makan sos. hehe. ehh, btw sheda pon join segmen ni. mari berkongsi :)

http://shedameor.blogspot.com/2011/06/segmen-tabiat-saya-yang-paling-pelik.html

Cik Eka said...

hehehehe..minyak kapak bau dia best kalau dah kena kat baju..

ce baca eka punya lak

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/segmen-tabiat-saya-yang-paling-pelik.html

sarahomei said...

hihihi...saya jerjah nie...
xrapa suka minyak2 angin nie nti kit perut lak..
jom terjah saya....follow skali taw

http://sarahomei.blogspot.com/2011/06/segmen-tabiat-saya-yang-paling-pelik.html

Ums Niza said...

tabiat pelik no dua tu...memang unik...orang guna time sakit perut ke masuk angin ke...kepala pening ke...hehehe...bagus beli yang besar sekali tu...lambat habis cik bintang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2011; Laylaluckystars | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger